The Food Lab je... prostě kuchařka. Kniha kulinářských rad a receptů Kenjiho Lópeze-Alta. Ale taky je to populárně-vědecká publikace s tabulkami, grafy, matematickými rovnicemi a spoustou fascinujících a přitom praktických informací ze všech možných oborů bádání − od geografie, historie, ekonomie a umění přes biologii, chemii, fyziku až po potravinářství. Jestli existuje nějaká kniha, která by ve vědci − pohrdajícím všemi těmi nízkými věcmi mezi lednicí a plotnou − probudila touhu začít vařit a která by v přízemně praktickém kuchtíkovi roznítila zájem o vědu, pak je to tahle.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.