Zvenku zaujme balkánskou kýčovitostí, uvnitř je však Chorvatský mlýn zařízen s vkusem. Atmosféru zde hodně dělá počet hostů − není-li jich mnoho, působí interiér chladně a neosobně. Zato obsluha je perfektní. Majiteli se podařilo vymýtit jihoslovanskou bohorovnost, která se v Praze šíří v balkánských podnicích jako nákaza, a to i mezi českým personálem. Tady jsou však číšníci milí a profesionální. Horší je to s hosty. Zvláště o víkendu v době oběda, kdy sem jezdí ona bohatá klientela vyznačující se velkými auty a nevychovanými dětmi.

Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám i s komentáři na e-mail life@economia.cz, co vám chutnalo/nechutnalo a proč.

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist