Zvenku zaujme balkánskou kýčovitostí, uvnitř je však Chorvatský mlýn zařízen s vkusem. Atmosféru zde hodně dělá počet hostů − není-li jich mnoho, působí interiér chladně a neosobně. Zato obsluha je perfektní. Majiteli se podařilo vymýtit jihoslovanskou bohorovnost, která se v Praze šíří v balkánských podnicích jako nákaza, a to i mezi českým personálem. Tady jsou však číšníci milí a profesionální. Horší je to s hosty. Zvláště o víkendu v době oběda, kdy sem jezdí ona bohatá klientela vyznačující se velkými auty a nevychovanými dětmi.
Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám i s komentáři na e-mail life@economia.cz, co vám chutnalo/nechutnalo a proč.
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist