Když se někdo jmenuje Oliva, svádí to k tomu, že jeho podnik bude středomořského typu. Miroslav Oliva si v létě otevřel restauraci s minipivovarem a solidní českou kuchyní. Jen pár desítek metrů od supermoderního laserového centra v Dolních Břežanech, ve zrekonstruované bývalé konírně. V nepříliš známé obci kousek od Prahy se prý pivo vařilo už v 16. století. Dnes se Olivův hostinec veze na vlně obliby malých pivovarů. Ale "veze" asi není řečeno úplně správně. Podnik si pozornost milovníků piva i jídla opravdu zaslouží.

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist