Těžko říct, kde se vzala, respektive zda pochází z Anglie, či Irska. Faktem je, že nejvíc a nejčastěji si dnes chowder dopřávají v severovýchodní Americe, zejména v původních britských koloniích v Nové Anglii. A pak v Kanadě.

Fúze za studena par excellence: Vitello tonnato je hvězdou italské kuchyně - čtěte ZDE

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se

Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!

Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.

Související články