Každé město má svoji restauraci, kam se chodí "při zvláštních příležitostech". Ve městě loupežníka Rumcajse je to podnik U Dělové koule, který sídlí v hotelu Jičín. Na celorepublikové úrovni na sebe upozornil loni, kdy se dostal do první desítky v Maurerově výběru Grand Restaurant. Ač tu podávají na místní poměry nadprůměrné jídlo, body sráží hlavně obsluha s poněkud maloměšťáckými manýry. To, že na vás ještě v pozdním obědovém čase vyštěkne: "Na jídlo si počkáte minimálně hodinu!", vám na chuti skutečně nepřidá.
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist