Dát si jako předkrm vietnamskou polévku pho a pokračovat hovězím po burgundsku nebo zvěřinovým hamburgerem? Žádný problém ve zbrusu nové restauraci St. Martin, která poprvé otevřela letos právě na svatého Martina ve Vlašské ulici na pražské Malé Straně. Zapadlé místo, kde se česká kuchyně obdivuhodně snoubí s exotickými ingrediencemi, rozhodně stojí za pozornost. Ač je jídelní lístek krátký a často se mění, vybere si v něm každý.

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist