Zlaté a červenající listí, jeřabiny, jablka… Barvy podzimu však rozzáří ještě víc i pestrá kuchyně. A jak vyplývá z tradic, ale též z prostého koloběhu života, jehněčí do ní skutečně patří. A nejen proto, že ovce rodí dvakrát do roka, takže můžete sehnat i jehně úplně maličké.

Koupíte-li si však na podzim jehně narozené zjara, je už dobře osvalené. Nejlepší krkovička, žebra a právě kotletky totiž pochází ze zvířat, ideálně beránků, pět až šest měsíců starých, takže si to spočítejte.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se