Zlaté a červenající listí, jeřabiny, jablka… Barvy podzimu však rozzáří ještě víc i pestrá kuchyně. A jak vyplývá z tradic, ale též z prostého koloběhu života, jehněčí do ní skutečně patří. A nejen proto, že ovce rodí dvakrát do roka, takže můžete sehnat i jehně úplně maličké.
Koupíte-li si však na podzim jehně narozené zjara, je už dobře osvalené. Nejlepší krkovička, žebra a právě kotletky totiž pochází ze zvířat, ideálně beránků, pět až šest měsíců starých, takže si to spočítejte.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.