Když připočteme letní tykve aneb ty s měkkou slupkou, je jich mnoho. Do této velké rodiny patří i cukety a patisony a hýří barvami i tvary − zelené, bílé i žluté koule, baňky, lampiony či hadi. V létě jsme si je mohli užívat na grilu i v salátech, něco už je možná zavařeno à la okurky. Ale teď se vydejme pro dýně zimní. Opět se hodí pro slanou i sladkou kuchyni, v úpravě studené i teplé, a ještě mohou posloužit jako výzdoba.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se