Mléko, máslo, vajíčka, jogurty, sýr nebo šunka. To je asi běžný základ "typické" české ledničky. A nebo ne? To, že šaty dělají člověka, každý ví, ale jistě nelze zapřít, že také obsah lednice dokáže o člověku prozradit leccos. A to nejen to, jaký má kdo apetit!

Šéf pražské burzy Petr Koblic, lékařka Monika Arenbergová, jednatel Copy General Roman Petr nebo řezník František Kšána se i přesto (a možná právě proto) nebáli ukázat ty své Hospodářským novinám. Jaká "tajemství" se skrývají v jejich ledničkách a hlavně, bez čeho si každodenní otevření své lednice nedokážou představit, vám odhalíme příští pátek 14. srpna v magazínu ego!

Zbývá vám ještě 70 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se