Mléko, máslo, vajíčka, jogurty, sýr nebo šunka. To je asi běžný základ "typické" české ledničky. A nebo ne? To, že šaty dělají člověka, každý ví, ale jistě nelze zapřít, že také obsah lednice dokáže o člověku prozradit leccos. A to nejen to, jaký má kdo apetit!
Šéf pražské burzy Petr Koblic, lékařka Monika Arenbergová, jednatel Copy General Roman Petr nebo řezník František Kšána se i přesto (a možná právě proto) nebáli ukázat ty své Hospodářským novinám. Jaká "tajemství" se skrývají v jejich ledničkách a hlavně, bez čeho si každodenní otevření své lednice nedokážou představit, vám odhalíme příští pátek 14. srpna v magazínu ego!
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.