"Z první cesty na Ukrajinu si pamatuji panelovou přistávací dráhu v Oděse a také, že bylo celou dobu šedo," vzpomíná šéfkuchař restaurací La Veranda a Babiččina zahrada. Dnes už pro něj Ukrajina není zemí na konci světa.
Vařil v celé řadě špičkových pražských restaurací, například v Alcronu nebo Kampa Parku. Od roku 2002 zakotvil jako šéfkuchař v restauraci La Veranda a brzy poté začal pracovat jako executive chef pro řetězec ukrajinských restaurací Oliva a kyjevskou La Verandu, kterou s pražským podnikem spojují vlastnické vztahy. V roce 2013 k tomu přidal ještě restauraci Babiččina zahrada v Průhonicích. La Veranda je veterán předních příček v gastronomických průvodcích, boduje v nich kuchyní postavenou především na domácí italské a francouzské kuchyni. Vypadá to, že Babiččina zahrada ji bude úspěšně následovat.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111