V pražském administrativním komplexu Florentinum otevře v druhé polovině listopadu nová, velká restaurace. Jako jedna z mála – a to i na italské poměry, bude péct vlastní pizzu z kváskového těsta, a nikoli z droždí, jak je běžné.
Původně měla být ve Florentinu restaurace Kogo, investiční skupina Penta nakonec pronajala prostory v přízemí novostavby skupině podnikatelů, mezi něž patří i Radim Gerlich, někdejší šéfkuchař vyhlášené restaurace La Bottega di Finestra. Gerlich otevíral v roce 2005 s Italem Riccardem Lucquem i jeho první pražskou restauraci Aromi a angažoval se i v jeho dalším podniku – ve škole vaření Laboratorio.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.