Ve vstupní hale obrovského restaurantu Čchüan-ťü-te stojí zákazníci frontu na pečenou drůbež téměř hodinu předtím, než se začne jídlo podávat. Přitom si prohlížejí plakáty, na nichž stojí: Přijďte navštívit první muzeum pekingské lakované kachny!

Restaurant Čchüan-ťü-te, jenž oslavil 150 let své existence, patří k uznávaným podnikům metropole, spolu s nejoblíbenější pečenou kachnou Dadong. Restaurace těchto firem jsou v různých čtvrtích města a v poledne i večer mají stále plno.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se