Provozovat vlastní bistro nebo kavárnu je snem mnohých lidí. V neděli 17. srpna si ho mohou splnit. V Česku se už popáté koná mezinárodní festival jídla Restaurant Day. Kdokoliv si může na jeden den otevřít vlastní restauraci, cukrárnu nebo bar, a to přímo na ulici, v parku, v kanceláři nebo u sebe doma.
Jednodenní podnik stačí pouze zaregistrovat do webové aplikace, upřesnit místo a doplnit krátký (pokud možno originální) popis nabízených pochutin. Jedinou podmínkou účasti je podávat jídlo připravené v domácích podmínkách, žádná hygienická nařízení předepsaná nejsou. Návštěvníkům pak slouží celosvětová on-line mapa se seznamem míst, kde se jednotlivé restaurace nacházejí.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.