Restaurace Voda
Foto: Restaurace Voda
Resort Svatá Kateřina, postavený v klidném prostředí lesů na Vysočině, je zaměřen především na relaxaci a dobíjení životní energie vyčerpané hektickým způsobem života. Tomu je přizpůsobena i místní kuchyně, která nabízí především zdravé, lehké pokrmy.

Spousta Čechů se domnívá, že zdravá kuchyně není chutná. Nemusí to být pravda. Když má kuchař talent a dobré suroviny, může vařit chutně, zdravě i moderně.

Šéfkuchař v Resortu Svatá Kateřina, kam hosté jezdí za aktivním odpočinkem naplněným sportem, jógou, procházkami v nádherné přírodě nebo relaxací v příjemném wellness, tomu přizpůsobuje i jídelníček.

Tip

Osvěžující kombinace fresh džusů – například pomeranč se zázvorem a limetkou či grep s jablkem a mrkví

Z nabídky

Letní listový salát s jahodami, gorgonzolou, praženými vlašskými ořechy a pomerančovým dresinkem      170 korun

Konfitované králičí stehno protýkané slaninou s estragonovou omáčkou a špenátovými tagliatelle      297 korun

Kalorie pod kontrolou

Z restaurace Voda je nádherný výhled do zeleně a za příznivého počasí lze stolovat na terase u romantického jezírka s ostrovem. Jídelní lístek je celkem krátký – nabízí pár lehkých předkrmů, pět salátů, zajímavé těstoviny, ryby a maso. Přesto je překvapivě pestrý, takže si každý vybere.

Zvláštností je, že restaurace uvádí u všech jídel nutriční a kalorické hodnoty pokrmů, takže lidé, kteří sledují příjem energie, mají vše „pod kontrolou“. Dalším unikátem je nabídka speciální jógové stravy či individuálních jídelníčků v rámci nového programu Metabolic balance, v němž je každému podle výsledků rozboru krve připraveno individuální menu přímo na míru.

Běžné menu v restauraci Voda nabízí kreativně pojatou středomořskou kuchyni, základem jsou především zajímavé saláty a těstoviny, což uvítají v první řadě ženy. Ty jistě ocení jak letní listový salát s jahodami, gorgonzolou a praženými vlašskými ořechy, který je podáván s pomerančovým dresinkem, tak také oblíbené caprese s lilkovým pyré.

Článek pro předplatitele
Ještě na vás čeká 60 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:

  • Mobilní aplikaci HN
  • Web bez reklam
  • Odemykání obsahu pro přátele
  • On-line archiv od roku 1995
  • a mnoho dalšího...

Máte již předplatné? Přihlaste se.

Přihlásit se

Zajímá vás jen tento článek? Dočtěte si ho za 19 Kč.

Nákup jednoho článku

Vyberte si způsob platby

Platba kartou
 Rychlá online platba

Zpracování osobních údajů a obchodní sdělení

Pokračováním v nákupu beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.

Nepřeji si dostávat obchodní sdělení týkající se objednaných či obdobných produktů společnosti Economia, a.s. »

Zaškrtnutím políčka přijdete o možnost získávat informace, které přímo souvisí s vámi objednaným produktem. Mezi tyto informace může patřit například: odkaz na stažení mobilní aplikace, aktivační kód pro přístup k audioverzi vybraného obsahu, informace o produktových novinkách a změnách, možnost vyjádřit se ke kvalitě našich produktů a další praktické informace a zajímavé nabídky.

KOUPIT ČLÁNEK
Čekejte Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Pozor Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.

Zadejte e-mailovou adresu

Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste si článek mohli po přihlášení kdykoliv přečíst.

Zdá se, že už se známe

Pod vámi uvedenou e-mailovou adresou již evidujeme uživatelský účet. Přihlaste se.

Jste přihlášen jako

Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě.