Chcete-li si zpříjemnit nedělní odpoledne nebo vyzkoušet něco nového. pusťte se do výroby nepečeného čokoládového dortu - třeba s s borůvkovou ozdobou. Recept Martiny Benové, zakladatelky pekařské firmy SweetCake, ale musíte začít připravovat s denním předstihem.
Co budeme potřebovat:
50 g rozpuštěného másla
125 g sušenek (např. tmavé BeBe nebo i piškoty)
200 g čokolády na vaření
100 g cukru krupice
250 ml smetany ke šlehání
2 bílky
2 lžíce kakaa
borůvky
Na ozdobení:
čokoláda rozpuštěná s trochou másla
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.