Setkání s Václavem Dejčmarem bylo poněkud netradiční. Nesešli jsme se na pracovní oběd, ale na snídani. Má je raději, protože jsou podle něj rychlejší, efektivnější a příliš nenaruší den.
Navíc jsme si jídlo dali tak trochu na jeho domácí půdě. V restauraci School na pražském Smetanově nábřeží, kde vlastní menšinový podíl. Mělo to svůj důvod. Před časem jsme totiž Václava Dejčmara jménem redakce oslovili, aby vyplnil internetový formulář s doporučením oblíbené restaurace pro pracovní oběd do rubriky Byznys lunch na webu IHNED.cz. Doporučil právě School.
A naši lépe informovaní čtenáři nás záhy začali plísnit otázkami, odkdy recenze na restaurace píší jejich majitelé. V podmínkách ankety však pro dotazované žádná omezení nebyla, proto jsme článek na webu doplnili vysvětlením a Václava Dejčmara na důkaz uznání chyby pozvali na pracovní snídani.
Místo schůzky nemohlo být vzhledem k naší pseudokauze symboličtější.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.