Restaurace Dock House
Foto: Dock House
Kvalitních steakových podniků je v metropoli stále nedostatek, proto stylová steaková restaurace v Michli potěší svým konceptem steaků bez kompromisu, kde si každý může vybrat druh masa i styl přípravy podle vlastních preferencí. Zárukou spokojenosti je také stálý personál a sázka na domácí produkty.
Tip

Vedle steaků je možné ochutnat řadu domácích produktů, ať už to jsou domácí limonády (hitem je především okurková), domácí těstoviny nebo domácí sušené maso.

Z nabídky

Restované čerstvé kalamáry s česnekem, cherry rajčátky, černými olivami a olivovým olejem   174 korun

Grilovaná mozzarella v sušené šunce, cherry rajčátka     176 korun

Jednoduché designové prostředí s příjemnou atmosférou, malou terasou a zimní zahradou je královstvím šéfkuchařky, což není až tak běžné, navíc známého jména, neboť její bratr je majitelem jedné ze dvou pražských michelinských hvězd. Petra Sahajdáková klade důraz na jednoduchost, v níž vynikne kvalita surovin i domácí příprava.

Určitě se vyplatí vyzkoušet něco z denní nabídky, kde milovníci české kuchyně najdou zajímavé kulinární variace, třeba hovězí guláš s domácími bramboráčky či pečené vepřové koleno na česneku s kedlubnovým zelím a domácím bramborovým knedlíkem.

V nabídce jsou ovšem i výtečné šťavnaté burgery či domácí těstoviny. Pokud se sem vydáte na steak, pak je ovšem lepší ochutnat některý z menších předkrmů, třeba vynikající grilovanou mozzarellu v sušené šunce či jemné a svěží restované kalamáry.

Steak s chřestem

Hlavním trumfem restaurace je ovšem pestrá a variabilní nabídka kvalitních steaků, která hostům umožňuje sestavit si svůj steak přesně podle chuti. To znamená, že si každý může vybrat nejen způsob propečení, ale zvolit si také maso.

Vedle jemně prorostlého masa ze Severní Ameriky a tukově prorostlejšího hovězího z Jižní Ameriky je v nabídce také hovězí z Austrálie či unikátní telecí maso z ekofarmy v podhůří Jeseníků, které tamní farmář chová výhradně pro Dock House a které zraje tři týdny ve vakuu. Host si navíc může zvolit druh masa, tedy si vybrat roštěnou, svíčkovou či třeba pupek.

Článek pro předplatitele
Ještě na vás čeká 60 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:

  • Mobilní aplikaci HN
  • Web bez reklam
  • Odemykání obsahu pro přátele
  • On-line archiv od roku 1995
  • a mnoho dalšího...

Máte již předplatné? Přihlaste se.

Přihlásit se

Zajímá vás jen tento článek? Dočtěte si ho za 19 Kč.

Nákup jednoho článku

Vyberte si způsob platby

Platba kartou
 Rychlá online platba

Zpracování osobních údajů a obchodní sdělení

Pokračováním v nákupu beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.

Nepřeji si dostávat obchodní sdělení týkající se objednaných či obdobných produktů společnosti Economia, a.s. »

Zaškrtnutím políčka přijdete o možnost získávat informace, které přímo souvisí s vámi objednaným produktem. Mezi tyto informace může patřit například: odkaz na stažení mobilní aplikace, aktivační kód pro přístup k audioverzi vybraného obsahu, informace o produktových novinkách a změnách, možnost vyjádřit se ke kvalitě našich produktů a další praktické informace a zajímavé nabídky.

KOUPIT ČLÁNEK
Čekejte Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Pozor Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.

Zadejte e-mailovou adresu

Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste si článek mohli po přihlášení kdykoliv přečíst.

Zdá se, že už se známe

Pod vámi uvedenou e-mailovou adresou již evidujeme uživatelský účet. Přihlaste se.

Jste přihlášen jako

Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě.