Vedle steaků je možné ochutnat řadu domácích produktů, ať už to jsou domácí limonády (hitem je především okurková), domácí těstoviny nebo domácí sušené maso.
Restované čerstvé kalamáry s česnekem, cherry rajčátky, černými olivami a olivovým olejem 174 korun
Grilovaná mozzarella v sušené šunce, cherry rajčátka 176 korun
Jednoduché designové prostředí s příjemnou atmosférou, malou terasou a zimní zahradou je královstvím šéfkuchařky, což není až tak běžné, navíc známého jména, neboť její bratr je majitelem jedné ze dvou pražských michelinských hvězd. Petra Sahajdáková klade důraz na jednoduchost, v níž vynikne kvalita surovin i domácí příprava.
Určitě se vyplatí vyzkoušet něco z denní nabídky, kde milovníci české kuchyně najdou zajímavé kulinární variace, třeba hovězí guláš s domácími bramboráčky či pečené vepřové koleno na česneku s kedlubnovým zelím a domácím bramborovým knedlíkem.
V nabídce jsou ovšem i výtečné šťavnaté burgery či domácí těstoviny. Pokud se sem vydáte na steak, pak je ovšem lepší ochutnat některý z menších předkrmů, třeba vynikající grilovanou mozzarellu v sušené šunce či jemné a svěží restované kalamáry.
Steak s chřestem
Hlavním trumfem restaurace je ovšem pestrá a variabilní nabídka kvalitních steaků, která hostům umožňuje sestavit si svůj steak přesně podle chuti. To znamená, že si každý může vybrat nejen způsob propečení, ale zvolit si také maso.
Vedle jemně prorostlého masa ze Severní Ameriky a tukově prorostlejšího hovězího z Jižní Ameriky je v nabídce také hovězí z Austrálie či unikátní telecí maso z ekofarmy v podhůří Jeseníků, které tamní farmář chová výhradně pro Dock House a které zraje tři týdny ve vakuu. Host si navíc může zvolit druh masa, tedy si vybrat roštěnou, svíčkovou či třeba pupek.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.