Restaurace, hospoda, pivní bar. Na počátky byly Zlý časy v Praze-Nuslích suterénní podnik, kde se dal cigaretový kouř doslova krájet. Už v té době bylo možné ochutnat na pípě více než dvacet různých točených piv. Zásadní zlom nastal po zavedení zákazu kouření a rozšíření podniku na tři zóny, každou s vlastní výčepní stolicí.
Celkem je k dispozici 48 píp a studium míst původu u jednotlivých piv může připomínat malé zeměpisné cvičení. Vyvěšené průvodní listy ukazují, z jakého českého či moravského města (většina případů) či státu pivo pochází. Pravidelní hosté tak spíše než památky přiřazují jednotlivým lokalitám názvy pivovarů: Broumy – Matuška, Kocour – Varnsdorf, Tambor – Hradec Králové, Poutník – Pelhřimov.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.