Majitelům netradiční Tvarůžkové cukrárny v Lošticích na Šumpersku, která byla otevřena před dvěma roky, nedošla fantazie a stále vymýšlí nové druhy moučníků vyrobených z tohoto pikantního sýra s nezaměnitelným aroma.

Novinkou, kterou majitelé představili začátkem února, jsou speciální tvarůžkové větrníky - od těch s klasickým krémem na pohled k nerozeznání. Kromě toho si zákazníci mohou vybrat z nabídky více než dvou desítek moučníků a dortů, z nichž se line typická vůně.

Cukrárna se navíc chystá expandovat i do nedaleké Olomouce, jejíž jméno je neodmyslitelnou součástí tvarůžků vyráběných v Lošticích.

Zbývá vám ještě 80 % článku
Předplatné za 40 Kč na 4 týdny
  • První měsíc za 40 Kč, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se