Husí játra ve skle, čirá bramborová polévka zahuštěná vejcem, úhoř na jablkách s lískovými ořechy a bramborovou kaší a na závěr máslové lívanečky s višněmi.
Ne, neztrácejte čas tím, že budete hledat, jaká restaurace předložené menu nabízí. Rovnou prozradím, že žádná. Přesto se může stát, že se všechna tato jídla na vašem stole objeví – pokud si je sami uvaříte z nové kuchařky zaměřené na moderní českou kuchyni.
Deset špičkových českých šéfkuchařů a jeden šéfcukrář spojili síly a nápady a během roku a půl ze sebe "vysypali" devadesát receptů na jídla, která sami rádi jedí, vaří doma nebo ve svých restauracích. Jedinou podmínkou bylo, aby šlo o recepty z ingrediencí, které se dají v Česku sehnat.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.