Blood, Bones and Butter: The Inadvertent Education of a Reluctant Chef, Gabrielle Hamilton
Má malou restauraci Prune, před níž se skoro každý večer tvoří fronta. Gabrielle Hamiltonová je slavná newyorská šéfkuchařka, která netouží po slávě. Odmítá otevírat pobočky, expandovat do Evropy či snad alespoň přidat pár stolů. Kromě toho, že umí skvěle vařit, skvěle píše - její příběh o vyrůstání v kuchyni, letech mytí nádobí, práce po boku tyranských šéfkuchařů až po vlastní restauraci je pro mne osobně jedna z nejčtivějších knih roku 2011.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.