Že grilování je vždy o mase? A že zelenina bude fungovat jen jako příloha? Omyl, podívejte se na dvě možnosti, jak nakrmit hosty jídlem z grilu a přitom bez masa. V obou případech jde o nenáročný a přitom rychle hotový finger food, který i díky všeobecně oblíbeným ingrediencím má velkou šanci na úspěch v podstatě u každého.
Jsou dvě situace, pro které se tato dvě rychlá jídla hodí přímo ideálně. „Třeba jako rychlý předkrm na dobu, než dorazí zbytek hostů. Nebo jako vegetariánská varianta k hlavnímu chodu,“ říká Lukáš Vokrouhlík, šéfkuchař Gril Akademie Weber.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.