Ideální materiál pro přípravu studené polévky je asijské mango, postačí ale i běžný sortiment českých obchodů. Autor ▪ Shutterstock
Chlazenou polévku z manga a kokosového krému jsme podávali v Karibiku. Jako osvěžení je vynikající, doporučuje jednoduchý recept Roman Dolejš, aktuálně šéfkuchař pražského hotelu Corinthia. Osvěží i v posledních dnech českého léta. Kdo má chuť, může ho vylepšit trochou rumu.
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...