Slaný koláč z chlebového těsta pekli dříve v Alsasku pekaři ze zbytků, aby vyzkoušeli, jak mají rozpálenou pec. Když se ho naučíte péct podle šéfkuchaře pražské restaurace La Gare, jako bonus získáte i recept na křupavou bagetku. Těsto je to totiž stejné.
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...