Třetí Lokál v řadě byl otevřen v Kunraticích. Koncept, který si majitel sítě restaurací Ambiente Tomáš Karpíšek poprvé vyzkoušel před třemi lety v centru Prahy v Dlouhé ulici, je postavený na typických rysech klasické české hospody. Za dobu své existence se už stačil stát pojmem. Expanze na hranice hlavního města bude podle Tomáše Karpíška dalším logickým krokem, ke kterému s tímto konceptem směřoval už od počátku.
Ideální prostory pro nový Lokál mimo centrum hlavního města našel v Kunraticích. „Chceme pro tento koncept hledat původní české hospody, které mají v místě svou tradici a které byly jako hospody už postavené. Kde se vždycky čepovalo pivo a vařilo se poctivé české jídlo,“ vysvětluje volbu místa Tomáš Karpíšek. „U Zavadilů byl takový rodinný podnik, o který se jeho hostinský staral, a my to tam chceme vrátit.“
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.