Je mi trochu záhadou, jak je možné, že se k receptu na studenou okurkovou polévku dostávám až během třetího léta, co píšu seriál o sezonních surovinách. Je to jeden z receptů, bez nichž bych nedokázala o duševním ani fyzickém zdraví přežít tu část léta, co trávím v redakci.

V našem vydavatelství jsou v každém patře jedna či dvě mikrovlnné trouby a rychlovarná konvice. Úplně v přízemí máme ještě jednu elektrickou dvojplotýnku; tu však, pokud vím, používá jenom kolegyně Zuzka Kubátová na vaření kávy v kafetiéře a potom ještě jeden z našich pánů vrátných, který si na ní v pozdních hodinách smaží topinky.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se