Je mi trochu záhadou, jak je možné, že se k receptu na studenou okurkovou polévku dostávám až během třetího léta, co píšu seriál o sezonních surovinách. Je to jeden z receptů, bez nichž bych nedokázala o duševním ani fyzickém zdraví přežít tu část léta, co trávím v redakci.
V našem vydavatelství jsou v každém patře jedna či dvě mikrovlnné trouby a rychlovarná konvice. Úplně v přízemí máme ještě jednu elektrickou dvojplotýnku; tu však, pokud vím, používá jenom kolegyně Zuzka Kubátová na vaření kávy v kafetiéře a potom ještě jeden z našich pánů vrátných, který si na ní v pozdních hodinách smaží topinky.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.