Špatná adresa je sama o sobě častým důvodem, proč restaurace končí. Jediné podniky, co dokážou přežít v zapadlých ulicích či liduprázdných čtvrtích, jsou ty, které jsou výjimečné.
Platnost této hypotézy nyní testuje první pražská taquerie. El Paisa stavící menu na mexických plackách tacos totiž otevřela v části Nuslí, kam náhodný chodec zabloudí jen zřídka. A těch, co sem míří cíleně, je taky po čertech málo.
Vzhledem k tomu, jak málo dobrých mexických restaurací v Praze je, by přesto měla mít El Paisa slušnou šanci na přežití. Už proto, že zdejší specialita, tedy tacos, patří k těm nejlepším, jaké se u nás dají ochutnat.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.