Restauraci Čestr v budově bývalého Federálního shromáždění pojmenovali po mase české stračeny, které si tu sami nechávají vyzrát. Umí tu dokonalé steaky, ale ještě větším lákadlem jsou v místním podání "obyčejná" jídla.
Famózní je například pomalu pečené hrudí s majoránkou nebo kolínko pečené na černém pivě s máslem a cibulí. Vynikající přílohy, z nichž některé se (názvy) podobají tomu, co známe z českých školních jídelen, výborným jídlům zdatně sekundují. Chlupaté knedlíky servírované s dozlatova vypečenou cibulkou, která na patře polechtá příjemnou sladkou chutí, se hodí snad ke všemu a výborné by byly i jen tak.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.