Bilance sekce Jídlo na ihned.cz za rok 2011 je úctyhodná - objevilo se tu více než 500 textů, videí, receptů. Podívejte se na deset z nich, které mi zůstaly nejvíce v paměti. Ať už mi otevřely oči jako řada investigativních textů Petry Pospěchové, nebo mě inspirovaly k přípravě chutnějších nedělních obědů jako recepty od nejlepších kuchařů v Česku.
1. Potraviny dělí střední Evropu. Porovnejte, kudy kvůli jídlu vede železná opona
Srovnání potravin, které se objevují na spodních příčkách potravního řetězce v Česku a v sousedním Německu nebo Rakousku nevychází pro české supermarkety právě nejlépe. Petra Pospěchová se tomuto tématu letos věnovala velmi systematicky a výsledkem je řada zajímavých článků pro každého, kdo nakupuje v Česku.
Potraviny dělí střední Evropu. Porovnejte, kudy kvůli jídlu vede železná opona - čtěte ZDE
Jak chutná dno. Testovali jsme levné potraviny z Česka a Německa - čtěte ZDE
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111