Bilance sekce Jídlo na ihned.cz za rok 2011 je úctyhodná - objevilo se tu více než 500 textů, videí, receptů. Podívejte se na deset z nich, které mi zůstaly nejvíce v paměti. Ať už mi otevřely oči jako řada investigativních textů Petry Pospěchové, nebo mě inspirovaly k přípravě chutnějších nedělních obědů jako recepty od nejlepších kuchařů v Česku.

1. Potraviny dělí střední Evropu. Porovnejte, kudy kvůli jídlu vede železná opona

Srovnání potravin, které se objevují na spodních příčkách potravního řetězce v Česku a v sousedním Německu nebo Rakousku nevychází pro české supermarkety právě nejlépe. Petra Pospěchová se tomuto tématu letos věnovala velmi systematicky a výsledkem je řada zajímavých článků pro každého, kdo nakupuje v Česku.

Potraviny dělí střední Evropu. Porovnejte, kudy kvůli jídlu vede železná opona - čtěte ZDE

Jak chutná dno. Testovali jsme levné potraviny z Česka a Německa - čtěte ZDE

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se

Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!

Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.

Související články