Vesnice, tak se totiž v překladu z paňdžábštiny restaurace jmenuje, se zaměřuje zejména na jídla ze severní Indie. Okusit můžete kořeněnou kuchyni nejen z Paňdžábu, ale i Kašmíru a Himáčalpradéše.
Důležitou součástí kuchyně je speciální indická pec Tandoor. "Zatápí se v ní dřevěným uhlím a provozní teplota v ní je kolem 400 stupňů Celsia," tvrdí šéfkuchař Kamalesh Sarkar. V peci Tandoor připravují nejen vynikající indický chléb Naan, jejž kuchař po vytažení z pece ochucuje slaným či česnekovým máslem, ale i některé masové a vegetariánské speciality.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.