Nějaké to rodinné stříbro v podobě léty vyzkoušených receptů na vánoční cukroví má doma každý. Soutěž Jak peče Praha nejprve shromáždila tyto recepty na jednom místě a potom je dala do rukou cukrářky Mirky van Gils Slavíkové, aby je vyzkoušela a pak z nich vybrala to nejlepší z nejlepšího.
Mirka van Gils Slavíková má pro tuto důležitou roli značné předpoklady. Jako jedna z mála cukrářek na světě se například dokáže ve francouzských kuchařských soutěžích měřit s domácími špičkovými cukráři. Je ve své profesi tak dobrá, že byla jmenována profesorkou cukrářského umění na pařížské škole CIFAP.
Podívejte se, co chutná cukrářce se světovým renomé, a vyzkoušejte si to samé doma. A nebo v některé z pražských cukráren, které v rámci soutěže Jak peče Praha mají dobroty podle vybraných deseti receptů v nabídce. Tomu nejlepšímu pak můžete 17. 12. udělit svůj hlas. (Více informací na www.jakpecepraha.cz.)
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.