Jediná restaurace v Česku, které se podařilo získat a také uhájit hvězdičku ve slavném Michelinu, zažívá na konci roku celý ohňostroj změn. Po odchodu jejího šéfkuchaře Andrey Accordiho do petrohradského hotelu stejného řetězce přivítal tento úspěšný koncept posledního hosta.

Právě teď je tým nového šéfkuchaře Richarda Fuchse uprostřed práce na zcela novém konceptu. Mění se menu, interiér a dokonce i jméno úspěšného podniku. Jakým směrem oblíbenou restauraci posune?

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se