Gastronomie bývá dokonalým obrazem regionu, ze něhož pochází, stejně jako tamní hudba, literatura či výtvarné umění.
Možnost "ochutnat" všemi smysly některé pozoruhodné regiony, nabídne v sérii akcí pražský kulturní atelier Kairos, který vede bývalý šéf Francouzského institutu Didier Montagne.
Během prvního večera nabídne Kairos ochutnávku kultury a pokrmů ze Sardinie. Pražští gurmeti a milovníci kultury se mohou těšít na pokrmy od týmu šéfkuchaře restaurace Ichnusa, zpěv souboru Tenore Nugores a literární čtení známé sardské spisovatelky Michaely Murgia.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.