Gastronomie bývá dokonalým obrazem regionu, ze něhož pochází, stejně jako tamní hudba, literatura či výtvarné umění.

Možnost "ochutnat" všemi smysly některé pozoruhodné regiony, nabídne v sérii akcí pražský kulturní atelier Kairos, který vede bývalý šéf Francouzského institutu Didier Montagne.

Během prvního večera nabídne Kairos ochutnávku kultury a pokrmů ze Sardinie. Pražští gurmeti a milovníci kultury se mohou těšít na pokrmy od týmu šéfkuchaře restaurace Ichnusa, zpěv souboru Tenore Nugores a literární čtení známé sardské spisovatelky Michaely Murgia.

Zbývá vám ještě 50 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se