V interiéru, evokujícím staré francouzské kavárny s malými stolky, nabízejí přes poledne jídla mezinárodní kuchyně.  

"Na jídelním lístku máme například variaci sladkovodních ryb na polníčkovém salátku, rajčatovém tartaru a blanšírovaném květáku s koprovým dresinkem," popisuje manažer restaurace Jakub Dosoudil. Večer se bistro promění v malou restauraci, kde se podává vysoká gastronomie v romantickém interiéru.

Rozhovor

Pro šéfa Pražského kulinářského institutu Romana Vaňka jsou bistra léta trvající rodinné podniky, kam chodí se svými kamarády na panáka, sklenku vína nebo na třeba šneky.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se

Související články