V interiéru, evokujícím staré francouzské kavárny s malými stolky, nabízejí přes poledne jídla mezinárodní kuchyně.
"Na jídelním lístku máme například variaci sladkovodních ryb na polníčkovém salátku, rajčatovém tartaru a blanšírovaném květáku s koprovým dresinkem," popisuje manažer restaurace Jakub Dosoudil. Večer se bistro promění v malou restauraci, kde se podává vysoká gastronomie v romantickém interiéru.
Pro šéfa Pražského kulinářského institutu Romana Vaňka jsou bistra léta trvající rodinné podniky, kam chodí se svými kamarády na panáka, sklenku vína nebo na třeba šneky.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111