Norfolkský humr s medem a česnekem. Ovesné vafle s medovou zmrzlinou a whisky. Sezonní medové menu za padesát liber se tváří honosně, tak jako naškrobené ubrousky, jako načesané koberce, jako všechno v hotelu St. Ermin’s. To není u čtyřhvězdičkového hotelu v Londýně zase tak zvláštní, překvapí vlastně až poslední věta na jídelním lístku: "Naše delikátní medové menu obsahuje med přímo z úlů na střeše hotelu St. Ermin’s."
Borůvkový cheesecake má na Facebooku 66 tisíc příznivců - čtěte ZDE
Úchvatná čokoláda Valrhona způsobí v ústech vichřici - čtěte ZDE
Hotel je přímo ve středu Londýna a ze zdejší střechy je vidět Westminsterská katedrála, Big Ben i mrakodrapy v City. Naopak vidět není ani kousek zeleně, ani strom, ani travička, jen horké střechy. Přesto tady stojí dva úly a jejich obyvatelky spokojeně přistávají s nákladem pylu a nektaru.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.