Houbové rizoto s liškami a parmazánem
Suroviny na 4 porce: 400 g rýže arborio, 250 g čerstvých hříbků a lišek, 80 g cibule, olivový olej, 0,1 l bílého vína, česnek, sůl, bílý pepř, petrželka, 100 g parmazánu a bylinky na ozdobení
Rýži uvaříme s bílým vínem. Na cibulce orestujeme houby s česnekem, smícháme s uvařenou rýží, nastrouhaným parmazánem a nasekanou petrželkou, dochutíme solí a pepřem. Na závěr ozdobíme hoblinkami parmazánu a bylinkami.
Martin Štefl
šéfkuchař hotelu Černigov
Hradec Králové
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.