Richard Fuchs nastoupí do pražského Four Seasons s bohatými zkušenostmi, které nasbíral během své dvaadvacetileté kariéry v Evropě a na Středním východě. Fuchs není ve Four Seasons nováčkem, mezi jeho zkušenosti patří sedmileté působení v pražském Allegru, kde vařil v dobách šéfkuchaře Vita Mollicy.
Fuchs dále působil v Alexandrii, Sharm El Sheik, Káhiře, Ženevě a Paříži.
"Do Four Seasons se vracím velmi rád. Italská kuchyně je mou vášní, a mám teď navíc možnost být součástí skvělého týmu, který představí v únoru 2012 nový koncept. Vnímám tuto příležitost jako novou výzvu a těším se na vedení nové restaurace v Praze," říká o svém návratu do Allegra Richard Fuchs, který patří mezi nejlepší české šéfkuchaře.
Richard Fuchs se déle než rok dělil o svoje recepty se čtenáři Víkendu HN. V našem archivu najdete například skvělý návod, jak udělat obyčejná drůbeží játra i luxusní foie gras.
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist