Richard Fuchs nastoupí do pražského Four Seasons s bohatými zkušenostmi, které nasbíral během své dvaadvacetileté kariéry v Evropě a na Středním východě. Fuchs není ve Four Seasons nováčkem, mezi jeho zkušenosti patří sedmileté působení v pražském Allegru, kde vařil v dobách šéfkuchaře Vita Mollicy.

Fuchs dále působil v Alexandrii, Sharm El Sheik, Káhiře, Ženevě a Paříži.

"Do Four Seasons se vracím velmi rád. Italská kuchyně je mou vášní, a mám teď navíc možnost být součástí skvělého týmu, který představí v únoru 2012 nový koncept. Vnímám tuto příležitost jako novou výzvu a těším se na vedení nové restaurace v Praze," říká o svém návratu do Allegra Richard Fuchs, který patří mezi nejlepší české šéfkuchaře.

Richard Fuchs se déle než rok dělil o svoje recepty se čtenáři Víkendu HN. V našem archivu najdete například skvělý návod, jak udělat obyčejná drůbeží játra i luxusní foie gras.

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist