Za poslední rok sice rapidně přibylo vietnamských bister, na romskou restauraci jsem ale ještě nenarazila a ukrajinské většinou vypadají spíš jako pračky na peníze než jako místa, která by měla ambici získat stálé hosty.

Restauraci, kde umí slušné pelmeně, jsem hledala několik let a s každou další porcí jsem se propadala hloub do beznaděje a do pocitu, že v Česku je prostě nedostanu. Nakonec se ukázalo, že je nemají jenom v Praze. Kdo zná litomyšlskou restauraci Kolja, ví, o čem mluvím.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se