Kulajda, která se při nízké teplotě vaří devadesát minut? Humrová zmrzlina? Konsomné z volského ocasu s pěnou z čaje earl grey? Vítejte ve světě techno-emocionální kuchyně. Experimentální gastronomický směr Čechům představil Jiří Štift, šéfkuchař restaurace Essensia v hotelu Mandarin Oriental. Podívejte se, jak avantgardní pokrmy v jeho podání vypadají na fotografiích Jana Schejbala.
Tento článek máteje zdarma.
Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení.
Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články.
Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je odemčený.
Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
předplatné.
Vyberte způsob sdílení