Energické majitelce farmy Dagmar Havlové se to ale v Košíku daří a vy se tam můžete v sezóně kdykoliv zajet podívat.
Jádro produkce těží z unikátního chovu romanovských ovcí, pěstování vlastní zeleniny a z napojení na tradice slovenské sýrařské výroby. Část produkce můžete nakoupit v přímém prodeji, část můžete ochutnat přímo v restauraci na farmě, kde vládne zkušený šéfkuchař Václav Košnář. Jestli může někdo dát české kuchařské scéně lekci v sezónním vaření s maximálním využitím místních surovin, bude to právě on.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.