Přijde mně, že si většina restauratérů v Krkonoších myslí, že mají podnik v St. Moritz. Neumím si jinak vysvětlit, že zdejší piva stojí shodně kolem padesátikoruny. Takhle napálenou cenu za půllitr bych pochopila na tatranské chatě pod Rysmi, kam veškeré občerstvení tahají na zádech nosiči, ale v Krkonoších takhle extrémní logistické podmínky nikde ani zdaleka nejsou.

Kdyby za tu cenu pivo alespoň stálo, nebylo by to tak smutné, ale platit půl sta za podmírové cosi, co teklo trubkami, které naposledy čistili za Husáka, mě uráží. A dost podobné je to často s jídlem. Smažený sýr z "bločku", který mléko viděl leda z rychlíku, za sto korun? Vítejte v českých velehorách!

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se