Dnes vaří
Titus Eliáš šéfkuchař restaurace Na Kopci

Dobrý kuchař dokáže zpracovat celou surovinu, která mu přijde do kuchyně. Z odřezků zeleniny připraví vývar, z vnitřností předkrm... skoro nic nezůstane nevyužito. Toto chvályhodné pravidlo ctí i Titus Eliáš, který se rozhodl představit dva recepty z králíka.

Na oba stačí jeden "ušák" a dvě králičí stehna k tomu, pokud vaříte pro čtyři. Základem prvního z receptů, králičí terinky, je hřbet a ostatní maso, které zůstane, když ze zvířete oddělíte stehna.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se