Dnes vaří
Titus Eliáš šéfkuchař restaurace Na Kopci
Dobrý kuchař dokáže zpracovat celou surovinu, která mu přijde do kuchyně. Z odřezků zeleniny připraví vývar, z vnitřností předkrm... skoro nic nezůstane nevyužito. Toto chvályhodné pravidlo ctí i Titus Eliáš, který se rozhodl představit dva recepty z králíka.
Na oba stačí jeden "ušák" a dvě králičí stehna k tomu, pokud vaříte pro čtyři. Základem prvního z receptů, králičí terinky, je hřbet a ostatní maso, které zůstane, když ze zvířete oddělíte stehna.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.