Nepoložíme to. Vlastimil Pavlica (vlevo) a Martin Zvěřina po loňské úspěšné sezoně prvního bistra Meat Vandals letos spustili další. Sice jen na pár týdnů, ale v březnu 2021 je plánují otevřít znovu.
Foto: HN – Lukáš Oujeský
Jeden vařil v Oxfordu, druhý odborně ochutnával nejdražší drinky světa. Pak se rozhodli, že Prahu dobudou s nejlepšími tuzemskými pastrami sendviči. Žádný pětihvězdičkový luxus, ale street food z těch nejlepších surovin. Nebýt covidu, asi by to vyšlo. Majitelé bistra Meat Vandals se přesto nevzdávají.

Na někdejšího kuchaře britských michelinských restaurací byste Vlastimila Pavlicu asi netipovali: ležérně neupravené vousy, flanelka, úzké džíny a stylové kecky Adidas Superstar. To spíš nějaký street food nebo burgárna. "Do luxusních restaurací se už vracet nechci," prohlašuje rezolutně, když sedí v prázdném bistru na rohu Myslíkovy a Černé ulice kousek od pražského Karlova náměstí.

Článek pro předplatitele
Ještě na vás čeká 90 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:

  • Mobilní aplikaci HN
  • Web bez reklam
  • Odemykání obsahu pro přátele
  • On-line archiv od roku 1995
  • a mnoho dalšího...

Máte již předplatné? Přihlaste se.

Přihlásit se

Zajímá vás jen tento článek? Dočtěte si ho za 19 Kč.

Nákup jednoho článku

Vyberte si způsob platby

Platba kartou
 Rychlá online platba

Zpracování osobních údajů a obchodní sdělení

Pokračováním v nákupu beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.

Nepřeji si dostávat obchodní sdělení týkající se objednaných či obdobných produktů společnosti Economia, a.s. »

Zaškrtnutím políčka přijdete o možnost získávat informace, které přímo souvisí s vámi objednaným produktem. Mezi tyto informace může patřit například: odkaz na stažení mobilní aplikace, aktivační kód pro přístup k audioverzi vybraného obsahu, informace o produktových novinkách a změnách, možnost vyjádřit se ke kvalitě našich produktů a další praktické informace a zajímavé nabídky.

KOUPIT ČLÁNEK
Čekejte Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Pozor Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.

Zadejte e-mailovou adresu

Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste si článek mohli po přihlášení kdykoliv přečíst.

Zdá se, že už se známe

Pod vámi uvedenou e-mailovou adresou již evidujeme uživatelský účet. Přihlaste se.

Jste přihlášen jako

Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě.