Všichni čekali, čím překvapí šéfkuchař Tomáš Černý. Dlouho vařil v luxusní italské restauraci La Finestra na pražském Starém Městě, odkud přešel jen za roh do Bistra Kaprova otevřeného na podzim 2017, jemuž coby první šéf kuchyně vtiskl jasně italskou DNA. Jenže odsud zakrátko zmizel. Teď je Černý zpátky s vlastním bistrem Dejvická 34, pojmenovaným módně po jeho adrese v pražských Dejvicích. Součástí projektu je i sousední Aperitivo, kde si můžete nakoupit domů.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se