Zkratku MG v názvu unikátní MG Restaurace tvoří iniciály jeho šéfkuchaře Miroslava Grusze. A proč ne. Žijeme v éře kultu šéfkuchařů a Grusz má prvotřídní profesní životopis, který mu dává jistou licenci. Vařil v curyšském Marriottu, ve Four Seasons v Praze i ve Florencii a také v pražském hotelu Augustine. A po svém hotelovém „turné“ zakotvil v původním Aromi v pražské Mánesově ulici, které tehdy zdobilo michelinské ocenění Bib Gourmand, protože tenhle italský restaurant ještě nepraktikoval moskevské ceny.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.