Trvalo to o něco déle, než známý pražský restauratér, Ital Emanuele Ridi, sliboval − ale tak už to nejen v gastronomii chodí. A zvlášť nyní, kdy nejsou na nic lidé. Od března má tedy Praha zase o jednu pizzerii víc, jako by jich neměla dost. Jenže Manú Praga sídlící v Paláci Merkur na Starém Městě, není jen tak nějaká pizza. Je to pizza napoletana vera, tedy pravá neapolská. A nejspíš taky nejlepší v Praze.
Co se dočtete dál
- Co Emanuele Ridi chtěl svou pizzou Čechům způsobit?
- Jaká kritéria musí splňovat pravá neapolská pizza?
- Proč lze Ridiho pizzu označit nejen jako pravou, ale i novou neapolskou?
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.