Poprvé jsem tam přišel náhodou. U náměstí Jiřího z Poděbrad na pražských Vinohradech mě přepadl hlad a Bramster byl prostě první na ráně − nebo taky Pelmeňárna a možná i Food Depo. Ano, to všechno jsou jména tohoto v únoru otevřeného bistra.
Vysvětlím: Pelmeňárna už nějaký čas existuje v centru Prahy a stejní majitelé teď otevřeli i nový vinohradský podnik. K pelmeňům ale přidali ještě Bramster, "umění pečené brambory", jak koncept "bramborárny" sami popisují. A Food Depo neboli kulinářský kout tomu všemu dává jedno jméno. Už chápete?
Co se dočtete dál
- Jaký je podle Petra Holce rozdíl mezi bufetem, fastfoodem a Food Depem?
- Co podle autora představuje „pátý element“ gastronomie?
- Jak lze lidem vznešeně francouzsky prodat vnitřnosti, s nimiž jinak mnozí bojují?
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.