Konečně. Do třetí pražské pizzerie a restaurace San Carlo, jež otevřela vloni v srpnu na pražské Letné, jsem se neúspěšně chystal hodně dlouho. "Opravdovou neapolskou pizzu", jak zní reklamní slogan těchto pizzerií, tady totiž dělá italský mistr pizzař Antonio de Filippo a jeho práci v kuchyni chválí i pražští italští kuchaři. Což je samozřejmě co říct, protože na jejich kuchařská ega byste většinou potřebovali hangár. Nakonec mě do San Carla zahnal až náhlý záchvat hladu, který mě krátce po Novém roce přepadl kolem Strossmayerova náměstí.
Co se dočtete dál
- Co se skrývalo pod talířem velkých slávek?
- Jaké jídlo vám zde přinesou pod označením "special crudo"?
- Jaký nápoj si Italové nejčastěji objednávají k pizze?
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.