Vánoce se dají poznat po čichu, to každý ví. Ať už je to vůně vanilkových rohlíčků, zapáleného františka nebo jehličí ze stromečku. A já Vánoce v domě poznám ještě podle jedné vůně − jsou to rozpálené vánoční oříšky na pánvi. Dělám je podle Vánoční kuchařky Nigelly Lawsonové a už si bez nich nejen svátky nedokážeme představit. Přitom je máte hotové hned: dáte různé ořechy na pánev, přisypete koření garam masála, trochu jemně nasekaného rozmarýnu, mletého zázvoru a špetky chilli nebo kajanského pepře.

Zbývá vám ještě 80 % článku

Co se dočtete dál

  • Jak se připravují oříšky Senty Čermákové?
  • Proč zvolila k nim právě červené Vacqueyras?
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se