Celé to začalo tak slibně. Můj učitel italštiny mě upozornil, že v Holešovicích se otevřela nová italská restaurace. Ne, ještě v ní nejedl, ale jmenuje se prý La Casa Trattoria. Bydlím v Holešovicích, a zakrátko jsem proto neunikl reklamě zvoucí na nejlepší mořské plody. Holešovice nyní zažívají podobný boom jako před lety Karlín a většina nových zdejších bister či restaurací je spíš lepší než horší. Podobně jako socioekonomický profil nových obyvatel.
Co se dočtete dál
- Proč restaurace působila špatně už při vstupu?
- Čím se zřejmě gastronomicky inspiroval majitel podniku?
- Co si Petr Holec objednal a jak jídlo zhodnotil?
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.